Complete Vocal Technique (CVT) perustuu vankkaan tutkimustietoon

”Complete Vocal Technique”, suomeksi ”Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka” on tanskalaisen laulupedagogin, Cathrine Sadolinin vuosia kestäneen tutkimuksen tulos ja sen toiminta perustuu anatomisiin ja fysiologisiin faktoihin. CVT kattaa kaiken tarvittavan tiedon turvallisesta äänenkäytöstä  ja on sen vuoksi hyvin konkreettista ja toimii välittömästi. CVT:n avulla voit tuottaa kaikki ihmisäänelle mahdolliset soundit turvallisesti! Sinä voit kehittää äänenkäyttöäsi monin tavoin. Kaikki on mahdollista.

Tee juuri niin kuin itse haluat.  Valitse oma soundisi!

Complete Vocal Technique:n  avulla saat ääneesi lisää voimaa, kestävyyttä, kantavuutta, opit vaihtelemaan äänensävyäsi käytettävään musiikkityyliin  tai tilanteeseen sopivaksi ja saat laajemman äänialan. Jokaisella ihmisellä on vähintään 3 oktaavin ääniala käytettävissään, kun äänihuulien luonnollista toimintaa ei häiritä!

Voit  halutessasi oppia käyttämään äänellisiä tehosteita, laulamaan rajusti kuten säröttävä Janis Joplin tai huokoisen pehmeästi kuten Norah Jones, voit opetella tekemään mahtavia korukuvioita kuten Christina Aguilera tai vaikka oppia örisemään kuten Arch Enemyn vokalisti Angela Gossow. Kaikki ihmisäänelle mahdolliset soundit voidaan tehdä CVT:n avulla!

Tekniikan avulla voit  itse valita sen miltä juuri sinä haluat kuulostaa ja jättää pois ne asiat, jotka eivät miellytä sinua. CVT:n avulla pystyt  muokkaamaan soundiasi eri kappaleisiin, musiikin tyyliin tai haluttuun tulkintaan sopivaksi.

CVT on erittäin konkreettinen ja positiivinen tapa lähestyä laulamista ja äänenkäyttöä.  Opit tehokkaasti ja pidät samalla hauskaa!

Rakenna oma soundisi CVT:n avulla